Fonde og mandater

Cromwells investeringsmidler og -mandater forvaltes på vegne af en bred vifte af globale institutionelle investorer, pensionskasser og uafhængige klienter, bankpartnere samt tredjeparts kapitalpartnere. Cromwell er medinvestor i en stor del af sine fonde.

Eksempler på en række af vore fonde og mandater findes på vores koncernhjemmeside her. I Norden forvalter Cromwell aktiver via fem forskellige fonde og mandater.

  • Cromwell Nordic Retail Partnership – et partnerskab mellem Cromwell og en private equity-investorpartner, som blev lanceret i 2016 og investerer i dominerende detailejendomme i større regionale nordiske byer med et stærkt fokus på Sverige.

  • European High Income Fund – en paneuropæisk fond investeret i lette industriejendomme indrettet til flere lejemål, med ca. 12 ejendomme beliggende i Danmark og flere andre ejendomme i Frankrig, Tyskland og Holland.

  • European Commercial Real Estate Limited (ECREL) – en portefølje af erhvervsejendomme til industri og blandet anvendelse spredt ud over Norden og Tyskland. Cromwell har forvaltet denne portefølje siden 2010 og gik i 2011 ind som medinvestor for at erhverve 49 % af egenkapitalen på lige fod med de oprindelige investorer, der besidder de resterende 51 %.

  • V+ Nordic – en lukket, blandet erhvervsejendomsfond, som er investeret i sekundære kontor- og industriejendomme i Sverige, Danmark, Finland og Norge.

  • V+ Nordic 2 – Cromwells anden nordiske blandede erhvervsejendomsfond (efterfølgeren til V+ Nordic), som er investeret i sekundære kontor- og industriejendomme i Sverige, Danmark, Finland og Norge.