Pontus Flemme Gärdsell Forfremmet Til Chef Norden

Ejendomsinvestor og -forvalter, Cromwell Property Group (Cromwell) har i dag officielt bekræftet, at Pontus Flemme Gärdsell overtager stillingen som chef for Norden, han har været konstitueret chef siden starten af 2020.

I løbet af året håndterede Pontus Cromwells indledende COVID-19-respons i regionen med succes og øgede samtidig yderligere det lokale teams dybde og erfaring. Dette omfatter Sofia Sandh og Rickard Slagbrand nyudnævnelse til stillingen som henholdsvis Investment Manager og Transaction Manager.

Pontus gik i 2011 med i Cromwell som Group Accountant for Sverige og blev Head of Finance for Sverige lidt over to år senere. Derpå blev han i begyndelsen af 2017 udnævnt til Head of Finance for hele Norden.

Mark McLaughlin, Managing Director for Europa, kommenterer: “Pontus har en indgående viden om den nordiske ejendomsbranche kombineret med næsten ti års erfaring i Cromwell.”

“Hans forfremmelse og de øvrige ansættelser, vi har foretaget, er alle i direkte overensstemmelse med vores videre ambition om at vækste aktiver under forvaltning i regionen.”

Pontus Flemme Gärdsell tilføjer: “I det seneste årti har Cromwell forvaltet et betydeligt antal aktiver i Norden for en række forskellige investorer. Vi har også siden demonstreret vores evne til at gennemføre vores initiativer til investerings- og aktivforvaltning, selv under vanskelige omstændigheder som den aktuelle COVID-19-pandemi.”

“Jeg glæder mig til arbejdet, de nye bidrag til det allerede stærke team og de muligheder, der ligger forude,” konkluderer han.

Pontus har en Master of Business and Economics fra Lunds Universitet. Før han kom til Cromwell, arbejdede han hos Deloitte i fem år. I regionen Norden har Cromwell kontorer i København, Helsinki, Malmø og Stockholm og forvaltede pr. 30. juni 2020 46 kontor-, detail- og industri-/logistikaktiver udlejet til 873 lejere, der dækkede mere end 329.000 kvm.

Pontus Flemme