Cromwell udlejer nye 6,100 kvm logistik i Brøndby, Denmark for CEREIT

Ejendomsinvestoren og forvalteren, Cromwell Property Group (ASX: CMW) (Cromwell) har underskrevet med Ambrosia Group til en lejekontrakt på 6.100 kvm på Priorparken 700 i Brøndby, Danmark, på vegne af Cromwell European REIT (CEREIT), en SGX-børsnoteret paneuropæisk REIT, der ejer ejendommen.

Ambrosia Group er Danmarks største drikkevaredistributør og har lejet en del af lageret med højt til loftet i seks og et halvt år. Priorparken 700-ejendommen, der har udviklet sig som en last-mile logistiklokation, nyder godt af gode transportforbindelser, ligger kun 1,5 km fra Glostrup centrum og har fremragende adgang til motorvej E20 og E47. Michael Halborg-Bendtsen, direktør for Ambrosia Group, udtaler:

”Vi har gennem de senere år oplevet en anseelig vækst, og derfor har vi været på udkig efter et nyt sted for at få mere plads. Hvis man kun ser på kvadratmeterne, så er det nye lejemål ca. samme størrelse som vores nuværende. Men det nye sted er bedre udnyttet med en god frihøjde, der gør, at vi kan have 25% flere paller på samme areal. Da vi leverer drikkevarer til erhvervslivet på Sjælland helt oppe fra Helsingør og ned til Køge, var placeringen naturligvis vigtig for os, og lagerejendommen i Priorparken er logistisk godt placeret tæt på København og få minutter fra ringmotorvejen.”

Pontus Flemme Gärdsell, Cromwells chef for Norden, udtaler: ”Vi er glade for at have sikret en kvalitetslejer-kunde i Ambrosia Group på Priorparken 700 og ser frem til at støtte Michael og Ambrosia-teamet i løbet af de næste seks og et halvt år.”

”Efterspørgslen efter last-mile logistik er generelt fortsat stærk, og vi har en række andre logistikmuligheder tilgængelige på Priorparken. Drøftelser er i gang med andre potentielle lejere, og vi håber snart at gennemføre leasingstrategien,” konkluderede han.

Ambrosia Group vil slutte sig til to andre lejere på Priorparken, der i øjeblikket besætter henholdsvis 5.300 kvm og 2.200 kvm lokaler.