Cromwell ansætter Lodewijk Zweers som chef for kapital og drift

Ejendomsinvesterings- og -forvaltningsselskabet Cromwell Property Group meddeler, at Lodewijk Zweers er udpeget til den nyoprettede stilling som chef for kapital og drift i Europa.

I denne rolle vil Lodewijk Zweers være ansvarlig for at føre den strategiske ledelse af Cromwells fremtid inden for europæisk kapitalforøgelse og investorforhold i hele Europa samt stå for den daglige ledelse af europæisk drift, herunder HR, markedsføring, investorforhold, forskning, it og bæredygtighed.

Efter at have brugt mere end 20 år på bestyrelsesarbejde og som grundlægger af en række ejendomsfondsforvaltningsselskaber, private kapitalfonde og konsulentvirksomheder har Lodewijk Zweers et godt overblik over strategi, forretningsudvikling og kapitalforvaltning. Inden han blev strategisk konsulent, havde han adskillige chefstillinger i private kapitalfondsselskaber, herunder som administrerende direktør for europæiske kapitalmarkeder i Granite Investment Group og som administrerende direktør for ZOM Holland, der er en koncern, hvis store aktionærer omfatter ABN Amro Bouwfons Nederlands Gemeenten og Rabobank Vastosied Group. I ZOM Holland lancerede han flere nye investeringsfonde, oprettede nye joint ventures med oversøiske partnere og sammensluttede en række ejendomsfonde med institutionelle enheder og enheder med høj nettoformue.

Han samarbejdede også med Triodos Bank om at skabe den første børsnoterede, bæredygtige ejendomsfond, der ejede den CO2-neutrale bygning for TNT's hovedkvarter i Hoofddorp.

Lodewijk Zweers har en bachelorgrad i jura fra Universiteit Leiden og en kandidatgrad inden for fast ejendom fra Universiteit van Amsterdam.

Mark McLaughlin, der er administrerende direktør for Cromwell Property Group i Europa, udtaler om udnævnelsen: "Lodewijk Zweers er en erfaren mand og iværksætter med et fremragende CV. Udnævnelsen er i overensstemmelse med vores strategi om at fremtidssikre virksomheden ved at styrke teamet, mens vi fortsat investerer i vores platform, processer og ny teknologi. Han slutter sig til os i et spændende øjeblik i vores udvikling, idet vi udvider vores aktivstyringsfunktioner og fortsætter med at udvide vores investortilbud."